Selecteer een pagina

Diensten

Barten Building Support is gespecialiseerd in bijzonder timmerwerk. U kunt hierbij denken aan de renovatie van monumentale panden waarbij wij zowel de renovatie van het interieur als het exterieur op ons kunnen nemen.

Door de jaren heen is er de nodige ervaring opgedaan voor wat betreft aanbouw, verbouw en renovatie. We kunnen uw tuinmuur zo metselen dat het eruit ziet als een ruïne, compleet met ronde torens en kantelen. Maar wij kunnen ook uw kerk omtoveren tot kantoor en luxe appartementen.

Barten Building Support werkt van fundering tot nokpan. Waarbij wij de mogelijkheid hebben om alles in eigen beheer te doen of gebruik te maken van zzp’ers en/of bedrijven. 

Wij voorzien u graag van advies. Ons advies kan betrekking hebben op alles wat te maken heeft met renovaties, verbouwen en aanbouwen, zoals materiaal keuzes, op planning, op kostenramingen of aankopen.

Een van onze specialiteiten is scheepsbetimmering. Dat doen wij al meer dan 15 jaar. Of het nu gaat om een sloep of om een jacht van 19 meter, Barten Building Support gaat die uitdaging graag aan.